FASHION GURU

Mostovka modnim neukusom nadmašila samu sebe: U Saboru se pojavila u kreaciji a la čegrtuša ili domaći poskok

  • 13.07.2018 u 13:49

  • Bionic
    Reading

    Koju poruku je poslala Ivana Ninčević Lesandrić svojim najnovijim outfitom u Saboru, pita se naš dežurni modni kritičar Fashion Guru. Taman kad je pomislio da ne može gore, mostovka je nabacila zmijski uzorak od glave do pete i stajlingom nadmašila sve neuspješne dosadašnje outfite saborskih zastupnika

    Ovog puta je čegrtuša ili domaći poskok obilježio zadnji dan saborskog zasjedanja.

    Dođe mi da plačem, ne samo nad ovom jadnom napaćenom državom, već i nad tim silnim neukusom koji caruje na svakom koraku. Lako bi bilo da se to viđa samo na cesti, malo se nasmiješ i prokomentiraš, ali ovako nešto u Saboru je sramotno.

    Kao da se sabornica pretvara u zoološki vrt. Je li saborska zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić ovom kreacijom pokazala da joj je moda velika nepoznanica? Da. Je li uspjela prešišati sve ostale zastupnike i njihove modne kombinacije? Itekako.

    Imam osjećaj da njoj sabornica služi za vlastite modne eskapade. Kada je već tako, zašto nas onda ne oduševi koji put? Dovoljno je već što moramo gledati zastupnike koji dolaze u kratkim hlačama, razvaljenim trapericama, Versaceovim košuljama, razdrljenim košuljama iz kojih vire dlake, tako da nam nije trebao još i taj nesretni zmijski uzorak. I to u takvoj kombinaciji.

    Zbog čega nije odjenula samo te piton hlače i bijelu bluzu? Bilo bi to kudikamo zanimljivije i koliko-toliko dostojno mjesta, ali zašto biti nevidljiv kada ti je dovoljno da postaneš poznat kroz kolumnu Fashion Gurua zbog loših odjevnih kreacija.

    • +2
    Ivana Ninčević Lesandrić u kreaciji modne dizajnerice Ivone Glavaš Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.