HELENA BONHAM CARTER:

Živimo odvojeno zbog Timovog hrkanja

28.12.2010 u 07:12

Bionic
Reading

Glumica Helena Bonham Carter konačno je objasnila zašto ona i partner Tim Burton žive razdvojeni u spojenim kućama. Naime, ne mogu nikako stati na kraj Timovom nepodnošljivom hrkanju

Rješavanje problema Heleninih besanih noći, pomalo neobično, radije su povjerili agentu za nekretnine nego kirurgu koji bi sredio Timovu devijaciju na septumu, pa tako žive u dvjema spojenim kućama u londonskom Belsize Parku. No Bonham Carter ne vidi ništa neobično u njihovom dogovoru i tvrdi da joj je odnos s nagrađivanim redateljem znatno poboljšan otkad ima svoj osobni prostor.

'Puno se toga lošeg pisalo o meni. Govorili su da smo Tim i ja ludi par s podzemnim tunelima koji spajaju naše susjedne kuće, a istina je da imamo dvije spojene kuće, jer je moja bila premalena. Viđamo se jednako kao i svaki drugi par, a odnos nam je još i poboljšan otkad imamo svaki svoj prostor za povlačenje', objasnila je Bonham Carter.

'Tim hrče i to je činjenica. Isprobali smo puno lijekova koji ne rade, a Tim ne želi operirati svoju devijaciju septuma. Život u zasebnim spojenim kućama nije nametnuta intimnost nego izabrana, što je sasvim laskavo - ako si to možete priuštiti', zaključila je Bonham Carter.