ŠARENA IZDANJA

Zgodne djevojke podižu raspoloženje na zagrebačkoj špici

14.12.2016 u 06:30

  • +6

Šarena izdanja na zagrebačkoj špici

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

U sivilu aktualne sezone, djevojke se posebno trude razveseliti špicu upečatljivim bojama u dnevnim kombinacijama

Bez obzira na nagli pad temperatura, djevojke kao u ljetna vremena nastavljaju igru sa živim bojama, kojima donose razigranu i veselu notu na zagrebačku špicu.

Aktualna sezona idealno je vrijeme za iskazivanje vještine slojevitog stila odijevanja koju zgodne djevojke sa špice itekako prakticiraju.

Uz neizostavne čizme iznad koljena, trend koji ih je u potpunosti osvojio, sve su češći prizori dama u outfitima upotpunjenim krpicama i modnim dodacima u znaku upečatljivih boja i printova. Iako se većina osoba u hladnijim mjesecima opredjeljuje za komade u tamnim bojama, djevojke sa špice nikako ne slijede ovu standardnu modnu politiku.

Slojeviti stil odijevanja specifičan za aktualnu sezonu, djevojke sa špice često iskazuju komadima poput bojama upečatljivih kaputa i modnih dodataka torbica, šalova i kapa.  Veliki prošlogodišnji hit u znaku predimenzioniranih šalova nalik dekama, i ove su sezone čest odabir stajliš djevojaka sa špice.

Kad ne eksperimentiraju s bojama, često ih se može vidjeti u kariranim, prugastim, cvjetnim komadima ili trendovskim s dodatkom leopard uzorka.