U NEUTRALNIM BOJAMA

Ženstven stajling Sanje Musić Milanović: Bež boja za elegantniji i luksuzniji look

18.09.2023 u 09:09

Bionic
Reading

Supruga hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, dr. Sanja Musić Milanović, dobro je poznata po svojim elegantnim modnim izdanjima koja uključuju ženstvene komade klasičnog izgleda

Zoran Milanović ovih dana boravi u Kanadi te je, između ostalog, posjetio zajednicu iseljenika, a društvo mu je pravila i njegova supruga Sanja.

Prilikom susreta s hrvatskom zajednicom iz župe Svetog Križa u Hamiltonu, koja je u nedjelju obilježila 65. obljetnicu djelovanja, prva dama Hrvatske ponovno je pokazala svoj istančani modni ukus.

  • +3
Sanja Musić Milanović Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Suknje ili haljine A-kroja te hlače širokih nogavica u kombinaciji s elegantnim sakoima koji ističu figuru njezin su omiljeni izbor u mnogim prigodama, pa je osmislila još jedan chic stajling za koji je dobila brojne pohvale.

Da bež boja nije nimalo dosadna i da će svakom outfitu dati dozu luksuza, dokazala je i prva dama Hrvatske svojom modnom kombinacijom u Hamiltonu.

Musić Milanović ovoga se puta okušala u modnoj reciklaži jer je efektnu bež suknju midaxi duljine nosila ove godine i na Sinjskoj alci i to u kombinaciji s crnom bluzom s motivom cvijeća.

Bež sako kombinirala je s topom u sličnom tonu, a ovu je modnu kombinaciju upotpunila cipelama na petu.

Crveni ruž i duži bob, stepenasto ošišan i stiliziran u blagim valovima pri krajevima, dobro su se uklopili u ovo modno izdanje prve dame.