ZAVODLJIVA PAUKOVA MREŽA

Zendaya s razlogom nosi titulu nove ikone stila: Ovim izdanjem na crvenom tepihu uspjela je nadmašiti samu sebe

14.12.2021 u 09:48

Bionic
Reading

Nakon Londona, Marvelov najnoviji filmski hit naslova 'Spider-Man: Put bez povratka' doživio je svoju svečanu premijeru u Los Angelesu, a u hodu crvenim tepihom najveću pozornost tradicionalno je osigurala nova ikona stila

Sa svojim dugogodišnjim stilistom Lawom Roachom, glumica Zendaya Coleman kontinuirano servira modnu fantaziju na crvenom tepihu, a njihov trud prepoznalo je i Američko udruženje modnih dizajnera dodjelivši joj titulu nove ikone stila.

Zahvaljujući vanserijskim izdanjima na svečanim događanjima, zvijezda serije 'Euforija' očekivano je stvorila visoka očekivanja u očima modne javnosti koju ni ovoga puta nije razočarala.

Baš poput Lady Gage, Zendaya sa svojim stilistom i prijateljem studiozno pristupa modnim odabirma koje nerijetko usklađuje s projektima koje promovira, a najbolji primjer tomu je njezino izdanje na crvenom tepihu u Los Angelesu u sklopu svečane premijere novog Marvelovog hita.

  • +5
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Uz filmskog kolegu i partnera Toma Hollanda, 25- godišnja glumica prošetala je u izazovnoj haljini dubokoga V-izreza dekoltea kojega su na mjestu pridržavale tanke naramenice na leđima.

Nijanse nude i prekrivena svjetlucajućim crnim perlicama koje su tvorile uzorak paukove mreže, Zendaya nikoga nije ostavila ravnodušnim, a kako je javnosti otkrio njezin stilist, riječ je o kreaciji koju je samo za nju kreirao dizajner Pier Paolo Piccioli na čelu talijanske modne kuće Valentino.

Vrtoglavo visoke crne salonke s potpisom Christiana Louboutina i skupocjeni nakit brenda Bulgari, za kojeg nastupa u ulozi zaštitnog lica, Zendayi su pomogli kompletirati još jedno posebno izdanje na crvenom tepihu. Za potpuni modni show pobrinula se detaljem crne maske na licu od mrežaste tkanine i čipke, a koja je imitirala izgled Spidermanove maske.