ZVIJEZDA U LONDONU

Baš poput Lady Gage: Nova ikona stila nije odoljela ovoj kombinaciji s genijalnim detaljima

06.12.2021 u 09:17

Bionic
Reading

Perspektivna glumica i ikona stila, Zendaya, donijela je novo značenje glamuru od glave do pete u sklopu londonske premijere iščekivanog Marvelovog filma

U britanskoj prijestolnici ovoga vikenda započela je svjetska promo turneja filma 'Spider-Man: No Way Home', a njegove glavne zvijezde, Tom Holland i Zendaya Coleman, ujedno su i u ljubavnoj vezi.

  • +3
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prilikom susreta s predstavnicima sedme sile, 25- godišnja Zendaya još jednom je uspjela dokazati svoju titulu nove modne ikone. Baš poput pop zvijezde Lady Gage, zvijezda serije 'Euforija' svoje modne odabire prilagođava projektima koje promovira, pa je tako u Londonu zablistala u kreaciji s potpisom britanskoga brenda Alexander McQueen.

Riječ je o kombinaciji sivog, predimenzioniranog sakoa i dramatičnih čizmi nalik tajicama koje je, poput sakoa, krasilo mnoštvo kristala dizajnom oponašajući izgled skupocjenih lustera.

Baš kao za brojna vanserijska izdanja Zendaye na crvenom tepihu i za ovo se pobrinuo njezin dugogodišnji stilist i bliski prijatelj Law Roach, a spomenutu kombinaciju predstavljenu u nadolazećoj kolekciji brenda ovaj dvojac odlučio je naglasiti zanimljivim parom naušnica u formi paukove mreže.