IZGLEDA PRELIJEPO

Želite promjenu imidža? Divna frizura Jessice Albe briše godine s lica i jednostavna je za održavanje

10.01.2023 u 10:02

Bionic
Reading

Glumica i poduzetnica Jessica Alba godinama je bila vjerna medenim 'sun kissed' pramenovima, posvijetljenima posebnom tehnikom balayage, a oni su vremenom postali njezin prepoznatljiv znak

Atraktivna Amerikanka, koja se nije puno promijenila otkad je započinjala svoju karijeru u Hollywoodu, uvijek je sjajno odjevena, a svi hvale i njezin mladolik izgled.

Lijepu 41-godišnjakinja koju često nazivaju i kraljicom ulične mode, podjednako briljira i izvan crvenog tepiha u sportskim izdanjima.

Zvijezda 'Sun Cityja' nedavno se odlučila za zaokret i dramatično je potamnila svoju kosu u bogatu nijansu čokolade, koja joj također odlično pristaje, te ju je ošišala na trendi duljinu do ključne kosti.

  • +5
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: RONALD MARTINEZ / Getty images / Profimedia

Jessica stoga nije promaknula fotografima na sveučilišnoj košarkaškoj utakmici u Los Angelesu između UCLA Bruinsa i Southern California Trojansa, a njezina je frizura doista pun pogodak.

Zahvaljujući bogato ošišanim slojevima i razdjeljku po sredini, kosa je dobila na volumenu, a blagi valovi dali su njezinoj frizuri šarmantnu mladenačku vibru.

JESSICA ALBA

Isprobala 'Barbiecore': Uspješnoj poduzetnici i glumici odlično pristaje trend koji nije za svakoga

Pogledaj galeriju

Oko ove frizure, ako je dobro ošišana, nema puno posla jer se može stilizirati samo prstima i s malo sredstva za oblikovanje.

Jessica je za ovu prigodu odabrala casual look: vestu u svijetloplavoj boji koja joj je istaknula preplanuli ten.

Kao i obično, nije pretjerivala s make upom, dok je stajling bez greške upotpunila trendi nakitom, efektnom ogrlicom i statement naušnicama.

Inače, glumica koja je godinama u sretnom braku s Cashom Warrenom, s kojim ima troje djece, vlasnica je kompanije Honest, čija se vrijednost procjenjuje na više od milijardu dolara.