NAJNOVIJI TRENDOVI

Želite promijeniti boju kose? Ovo su najpoželjnije nijanse sezone

27.02.2018 u 06:42

Bionic
Reading

Ukoliko ste u potrazi za savršenom nijansom kose, nećete pogriješiti s nekoliko tonova koji će ove sezone biti apsolutni hit. Bez obzira odlučili se za bogate smeđe varijante ili seksi platinastu plavu, komplimenti neće izostati

Stilisti kose ističu kako će se u frizerskim salonima diljem svijeta najviše tražiti nekoliko nijansi. Dakle zaboravite na vatrene tonove bakrenaste ili na crnu boju, ovo su tonovi koji će biti najpoželjniji na glavama ove sezone.

Bogata smeđa

Ima li što ženstvenije od sjajne čokoladnosmeđe kose prošarane svjetlijim pramenovima? Ove sezone fokus je na nijansiranju tonove smeđe pa nećete pogriješiti ukoliko se odlučite upisati u tim brineta poput slavnih ljepotica Belle Hadid, Selene Gomez, Dakote Johnson ili Jasmine Tookes. Nećete pogriješiti ni ako se odlučite za pramenove kako biste dobili dojam raskošnijeg volumena.

Prirodno posvijetljeni pramenovi

Kosa koja izgleda kao da je posvijetlila na suncu, i to na nekoj egzotičnoj plaži, već je nekoliko sezona veliki hit. Sjajna je stvar to da ovakvi tonovi koje kao da je poljubilo sunce odgovaraju svima, od plavuša pa do brineta, a bitno je da se kosa ne posvjetljuje više od dva do tri tona.

  • +2
Hit boje kose Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Platinasta plava

Ova će upečatljiva boja kose, koju sjajno nose Kim Kardashian, Michelle Williams i Saoirse Ronan, biti zasigurno jedna od najtraženijih nijansi ove sezone. Ipak, frizeri upozoravaju da je vrlo zahtjevna za održavanje te da je bitno bogato hidratizirati kosu kako se ne bi previše isušila. Stoga nikako ne preskačite masku i sredstva za njegu namijenjena tako tretiranoj kosi.

Prirodna boja kose

Frizeri koji se brinu o kosi mnogih slavnih stanovnica Hollywooda savjetuju da je odmorite od ikakvih drastičnih promjena boje. Stoga se, poput Kendall Jenner ili Gigi Hadid, odlučite za nijansu koja je što sličnija vašoj prirodnoj boji.

Plavuše starog Hollywooda

Anthony Christiano, stilist kose čije su klijentice mnoge poznate dame, savjetuje ovu hrabru boju, koja je prirodnija od platinaste, ali upečatljivija od posvijetljenih pramenova. Ovakva boja kose fantastično pristaje Jennifer Lawrence, Blake Lively i novoj holivudskoj miljenici, lijepoj Margot Robbie. 'Ukoliko je pogođena prava nijansa plave, ten i oči bit će lijepo naglašeni', objašnjava Christiano.