TRIK KOJI PALI

Želite li izgledati mršavije i izdužiti figuru, ovo su jedine hlače koje vam trebaju

04.06.2021 u 08:57

Bionic
Reading

Hlače prepoznatljivog dizajna koje se pri kraju šire i tvore trapez ove su se sezone vratile u velikom stilu, a imaju sve više obožavateljica

Popularne trapezice nisu bile nikad privlačnije, a njihov je velik plus laskav kroj koji pouzdano izdužuje figuru te nas čini mršavijima i vitkijima.

Riječ je o hlačama koje su uske do koljena i onda se šire u zvono. Bile su vrlo popularne 70-ih i 90-ih, a budući da ih odlikuje elegantan izgled, mogu se nositi od jutra do mraka u brojnim prigodama.

Mnoge slavne trendsterice preferiraju ovakve modele jer pristaju apsolutno svima i uklapaju se u ljetne retro trendove poput omiljenih espadrila, natikača, tenisica...

  • +13
Trapezice i bootcut traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Velike zaljubljenice u ovakve modele su Sofia Vergara i Victoria Beckham, modna ikona koja u svojoj garderobi ima bezbroj trapezica najrazličitijih varijanti, od traperica pa do onih od laganijih tkanina.

Premda ljeto samo što nije tu, a tad se većina zaljubljenica u modu najbolje osjeća u lepršavim haljinama, praktičnim suknjama ili hlačama širokih nogavica, neki se neće samo tako odreći omiljenih hlača.

Ako ste i vi među njima, a niste sigurni da su trendi široke hlače ili traperice za vas, osobito ako ste nižeg rasta, najbolja opcija za vas upravo su trapezice.

Modni znalci savjetuju da je najbolje odabrati trapezice koje dopiru malo iznad gležnja, što automatski noge čini mršavijima i vitkijima, a ovakve modele možete nositi i s trendi sandalama s blok petom, ravnim natikačama, birkenštokicama, 'ružnim' sandalama i tenisicama.

Ove sezone ponuda je doista bogata pa nećete morati puno lutati, a prilikom kupnje pripazite da je sastav većinom od prirodnih materijala kako bi koža mogla disati.