ADRIJANA DEJANOVIĆ:

Želim snimati i producirati filmove

21.02.2011 u 07:45

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki, Adrijana Dejanović, koja je izgradila karijeru u svijetu o kojoj mnoge mogu samo sanjati, rekla je da su joj piste dojadile te da bi se više voljela početi baviti filmom

Adrijana se već par mjeseci nalazi u Zagrebu, odmara se od manekenske karijere zbog koje je neprestano bila na putu. Želja joj je otvoriti vlastitu produkcijsku kuću te producirati i snimati filmove, a malo iskustva već ima budući da je na dva filma surađivala s francuskim redateljem Lucom Bessonom.

'Dosad sam surađivala s francuskim redateljem Lucom Bessonom u filmovima 'Arthur u zemlji Minimoya' i 'Human Zoo'. Obožavam kinematografiju i voljela bih otvoriti produkcijsku kuću u Zagrebu jer želim snimati i producirati filmove', rekla je manekenka za 24sata.

U subotu navečer se Adrijana zabavljala u društvu novog dečka, promotora Adnana Mehmedovića, na Zagrebačkom velesajmu te ističe kako se zasitila modnih pista. Karijeru je započela sa 14 godina, a radila je s velikim svjetskim imenima poput Chanela, Marca Jacobsa i drugih.