ZAC EFRON

Želim se okušati u različitim filmskim žanrovima

06.04.2009 u 16:00

Bionic
Reading

Zac Efron, 21-godišnja zvijezda filmskog serijala za tinejdžere 'High School Musical', smatra da je za njegovu glumačku karijeru najvažnije ne ograničiti se samo na jedan žanr

Upravo zbog toga mladi glumac se iznenada povukao iz nove verzije Footloosea jer ne želi biti 'specijaliziran' za određeni tip filmova.

Efron kaže da mu je cilj isprobati što više različitih uloga.

Iako se nakon sjajnog uspjeha s tri HSM nastavka Zac činio kao jedini pravi izbor za ulogu u remakeu legendarnog filma iz 80-ih koji je proslavio Kevina Bacona, mladi glumac razmišlja dugoročno.

'Znam da bi rad na 'Footlooseu' bio ogroman izazov, no glumci se uvijek žele okušati u različitim filmskim žanrovima. Želim isprobati nešto novo', objasnio je Zac koji ne namjerava zauvijek ostati samo raspjevani i rasplesani tinejdžerski idol.

Efrona ćemo uskoro vidjeti i u filmu 17 Again, čija je premijera zakazana za 17. travnja, a trenutno pregovara i ulogu u projektu The Death & Life of Charlie St. Cloud. Prema nekim nepotvrđenim nagađanjima, na Zacovo mjesto dolazi Chace Crawford, najpoznatiji po ulozi Natea Archibalda u novoj hit seriji The Gossip Girl