JESENSKO IZDANJE

Zbogom haljinama: Kate Middleton pokazala odlično odijelo

26.09.2023 u 22:18

Bionic
Reading

Princeza od Walesa naširoko je hvaljena zbog svog modnog ukusa i dizajnera koje nosi, a provela je dan obilazeći tvornicu tekstila u pokrajini Yorkshireu učeći više o inovacijama u industriji koja igra visoku ulogu u Velikoj Britaniji. Dobro raspoložena supruga princa Williama, pažnju je privukla bezvremenskim odabirom

Kate Middleton je izgledala sofisticirano u Burberry odijelu smaragdnozelenoj boje koji joj je pristajao kao saliven sa zlatnim gumbima u sredini i na manžetama. Blejzer je stavila preko bijele košulje.

Elegantni look je dovršila parom hlača širokih nogavica, a od modnih dodataka, stajliš princeza odlučila se za salonke od brušene kože (u boji istoj kao odijelo) jednog od omiljenih brendova Emmy London, zlatne naušnice s biserima britanskog brenda Shyla London i zlatnu ogrlicu.

Jedan od stilskih potpisa omiljene princeze je njezina savršeno ravno stilizirana kosa, no iako joj pristaje savršeno, s vremena na vrijeme odluči promijeniti frizuru, a za ovu prigodu je izabrala prirodan izgled šminke. Velika je ljubiteljica modne reciklaže, stoga ne čudi kako je i ovom prigodom odabrala odjevne komade koje je prethodno već nosila.

  • +3
Kate Middleton u Yorkshireu Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, u istom se odijelu pojavila u ožujku kad su ona i princ William u dvorcu Windsor dočekali ugledne goste iz Norveške, princa Haakona i njegovu suprugu Mette-Marit.

sportski look

Ona je elegantna i u trenirci: Kate Middleton u izdanju koje ne viđamo gotovo nikad

Pogledaj galeriju