'zavjesa' šiške

Nakon Kate Middleton, hit frizuru s anti-age efektom nosi i kraljica ulične mode

15.09.2023 u 17:18

  • +2

Katie Holmes

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Bionic
Reading

Katie Holmes zablistala je s novom frizurom i 'zavjesa' šiškama kakve je prije nekoliko dana prvi puta nosila Kate Middleton

Prije nekoliko dana Kate Middleton zablistala je s novom, mladenačkom frizurom sa 'zavjesa' šiškama u prvom planu, a ubrzo potom ovaj novi trend usvojila je i Katie Holmes.

Poznata i kao kraljica ulične mode, glumica i bivša supruga Toma Cruisea zablistala je s novim lookom, noseći raspuštenu ravnu kosu i osvježavajuće šiške s prorezom po sredini.

44-godišnjakinja je odisala glamurom dok je pozirala za fotografe ispred restorana Indochine na Manhattanu, izgledajući klasično šik u dvobojnoj kombinaciji u kojoj se isticala čipkasta bijela košulja, vješto usklađena s dramatičnim crnim hlačama širokih nogavica, štiklama na špic i klasičnom Chanelovom torbicom.

  • +12
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: CAMERON SMITH / PA IMAGES / DAVID ROSE/THE DAILY TELEGRAPH / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Bivša zvijezda serije Dawson's Creek nanijela minimalno šminke, ne želeći skrenuti pozornost s izvrsne nove frizure te šiški koje su padom točno ispod obrva privukle još više pozornosti na njezine visoke jagodice.

Katie Holmes i Kate Middleton tako su u samo par dana promovirale najnoviji jesenski trend u stiliziranju frizura koji stvara momentalni anti-age efekt, a istovremeno odiše elegancijom i chicom, što ih čini garantirano pogođenim odabirom za gotovo svaki oblik lica.