OLIVIA I JOHANNES

Elegantni stajlinzi za izlazak: Najzgodniji par modno se uskladio u tamnim bojama

06.11.2023 u 12:39

Bionic
Reading

Dobro je poznato da gdje god da se pojave modna ikona Olivia Palermo i njezin markantni suprug, njemački maneken Johannes Huebl, ostali padaju u drugi plan

Ljubimica modnog svijeta jednostavno ne može pogriješiti kad se radi o stajlinzima, a ništa manje uspješan nije ni njezin zgodni suprug, s kojim je u braku od 2014. godine.

Lijepa Amerikanka, koja nas redovito oduševljava svojim upečatljivim modnim kombinacijama, ponovno je bila magnet za poglede u chic izdanju u kojem je privlačila brojne poglede.

Olivia i Johannes nisu skidali osmijeh s lica prilikom odlaska na večeru u omiljeno njujorško odredište slavnih i bogatih, Zero Bond, gdje se često mogu vidjeti brojni zvjezdani gosti poput Taylor Swift ili Selene Gomez.

  • +4
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PHOTO IMAGE PRESS / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Najzgodniji par ponovno je za svoj look dobio samo pohvale, a ovoga su se puta oboje odlučili za tamne tonove, crnu i tamnoplavu. Lijepa Olivia izgledala je senzacionalno u crop topu koji je otkrio njezin vitki struk, a vješto ga je uparila s midi suknjom s velikim rasporkom i ovaj chic stajling upotpunila efektnim kaputom od tamnoplavog baršuna.

Torbica i salonke sa zlatnim detaljem dobro su se uklopile u ovo zavodljivo izdanje, zaokruživši look pomno odabranim nakitom i dramatično našminkanim očima.

Johannes je pak zaigrao na kartu sportske elegancije u tamnoplavom odijelu, a stajling bez greške razbio je zgodnim twistom - bijelim tenisicama.