EFEKT KROKODILSKE KOŽE

Zbog ovog detalja svaki će stajling izgledati luksuznije: Izdvojili smo njegove najljepše verzije s polica trgovina

08.11.2020 u 08:09

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za modnim komadom koji će izgledati luksuzno, a da pritom ne bankrotirate, nećete pogriješiti odabirom komada od kože koja izgledom imitira krokodilsku, a kojim i ove sezone vrvi ponuda na policama high street trgovina

Upravo ovaj detalj, a osobito njegove verzije u zagasitim bojama jeseni, odavat će skupocjen dojam i svaki stajling učiniti luksuznijim. Nalik prošlogodišnjoj sezoni jesen/zima, kada je uvjerljivo dominirao različitim modelima obuće i torbi, trend komada s uzorkom krokodilske kože i dalje je prisutan na policama trgovina.

I ove sezone najzastupljeniji na modelima obuće poput gležnjača, uzorak krokodilske kože krasi i brojne odjevne komade poput laskavih suknji olovka kroja i različitih inačica torbi, od kojih se izdvajaju modeli na rame kakvi su veliku popularnost uživali početkom 2000-ih godina.

Zahvaljujući svom efektnom izgledu, komadi s uzorkom krokodilske kože u stanju su naglasiti svako modno izdanje, a za vas smo pronašli njihove najljepše inačice s polica high street trgovina.

  • +28
Komadi s uzorkom krokodilske kože Izvor: Promo fotografije / Autor: promo