NEKA POTRAJE

Zbog ovih ljepotica na špici još uvijek vlada ljeto

23.09.2015 u 07:07

  • +10

Babje ljeto uz zgodne djevojke sa zagrebačke špice

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Rujan se bliži kraju, a znaju to i ljepotice na špici pa koriste posljednje sunčane dane za laganiju i prozračniju odjeću

Budući da se ovih dana nosi baš sve, od ne tako trendi tenisica na visoku petu, za koje bismo mogli reći da su out, pa do štikli ili vječnih starki, možete složiti odličan jesenski styling od nekoliko omiljenih krpica.

Ljepotice na špici već su počele kombinirati jesenske komade, poput atraktivne crnke koja je nosila usku haljinu popularne midi dužine ispod koljena uz ravne cipele sportskog looka i kožnu jaknu zavezanu oko struka.

No ako vas je uhvatila ljetna nostalgija pa želite iznositi lagane suknje ili haljinice, ništa vas u tome ne sprečava ukoliko odaberete trendi stil s tenisicama kako vam ne bilo hladno i ponesete jaknu, sako ili vestu.

Naravno, s trapericama ne možete pogriješiti i ukoliko želite biti u trendu, vratite se trapezicama, a one su bile na vrhuncu popularnosti u sedamdesetima.

Unazad nekoliko sezona počele su se sramežljivo vraćati na modnu scenu, no ove godine su doživjele revival pa ikone stila poput Jessice Albe ili Jennifer Lopez ne izlaze iz seksi trapezica.