party modeli

Zbog ovih lijepih balerinki visoke potpetice padaju u zaborav - čak i u svečanim prigodama

15.11.2023 u 07:20

Bionic
Reading

Balerinke su se više puta dokazale kao najpopularnije cipele sezone, a dolaskom zimske sezone njihova privlačnost ne blijedi. Groznica za ovim udobnim ravnim cipelama donosi ih i u svečanom izdanju. Prekrivene šljokicama ili kamenčićima, spremne su skinuti s trona cipele s visokom potpeticom

Ono što je bio jedan od najkontroverznijih trendova godine sada je postao stil koji je nemoguće ne voljeti. Povratak balerinki kod nekih je izazvao nevjericu, no nove verzije učinile su da se doista svi zaljube u ove meke, udobne i tako chic ravne cipele.

No balerinke 2023. godine nisu one kakve smo nosili u djetinjstvu, one sa zaobljenim i glatkim prstima. Ove godine balerinke i Mary Jane cipele pokazale su svoju sposobnost sparivanja s bezbrojnim elementima koji ih čine poželjnijima, 'odraslijima' i, naravno, puno više u trendu.

Postoji mnogo varijanti balerinki s kopčama, nitnama ili aplikacijama od sjajnih elemenata koji ih čine savršenim cipelama za zabavu. Dokaz za to su upravo dva najpoželjnija para balerinki među trendsetericama današnjice - one brenda Miu Miu (koje su čak uspjele osvojiti nekoliko mladenki) i one iz Alaïe, prekrivene kamenčićima.

Ovim lijepim i privlačnim modelima pridružuju se i balerinke u srebrnoj boji, sa šljokicama ili prekrivene svjetlucavima aplikacijama, a njihovoj popularnosti u prilog govori i vojska modnih stručnjaka koji su ih kombinirali s party haljinama tijekom tjedana mode i naveli nas pomisao da su one itekako dostojna zamjena za cipele s visokim potpeticama.

  • +5
Party balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'