spektakularno izdanje

Zbog ove haljine svi su gledali u Jennifer Lopez, a pogled s nje nije skidao ni Ben Affleck

06.11.2023 u 09:45

Bionic
Reading

Ovog vikenda Jennifer Lopez i Ben Affleck prošetali su se crvenim tepihom povodom zabave LACMA Art + Film Gala u Los Angelesu. I sasvim očekivano, svi pogledi, uključujući Bena Afflecka, bili su usmjereni u smjeru fatalne J.Lo

Novo izdanje zabave LACMA Art + Film Gala u Los Angelesu i ove je godine tradicionalno vrvjelo brojnim zvjezdanim uzvanicama. Na crvenom tepihu dominirale su kreacije glavnog sponzora događaja Guccija, a upravo je haljinu s potpisom kultnog talijanskog brenda odabrala i Jennifer Lopez.

Slavna pjevačica i glumica zablistala je u zlatnoj kreaciji u kombinaciji satenskog topa i poluprozirne čipkaste suknje s prorezom do bedra. Upečatljiva zlatna ogrlica s privjeskom od crvenog dragulja isticala je njezin prekrasan dekolte, a nosila je sandale s otvorenim prstima i visokom platformom čiji dizajn potpisuje Andrea Wazen.

Ben je nosio klasični crni smoking, a zaljubljeni par je nekoliko puta zastao na crvenom tepihu kako bi se jedno drugome nježno nasmiješili. Inače, u nedavnom intervjuu za Vogue, Jennifer Lopez je otkrila kako joj je veza s Affleckom dala više samopouzdanja nego ikad. 'Ben želi da shvatim svoju vrijednost i da znam svoju vrijednost', objasnila je. 'Osjećam se još opuštenije i ugodnije, zbog čega se osjećam još ljepše nego što sam se ikada osjećala s nekim drugim', rekla je.

'Konačno sam došla do točke u svom životu kada bez zadrške volim svaki dio sebe. Svaki dio mene, moje tijelo, moj glas, moji izbori, čak i moje greške. Sve me to učinilo ovakvom kakva jesam i dovelo me tu gdje sam danas', dodala je.

PROVOKATIVNE FOTOGRAFIJE

Jennifer Lopez izgleda senzacionalno u novoj reklami za donje rublje

Pogledaj galeriju

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'