vera wang

U nju su svi gledali i pitali se kako je moguće ovako izgledati sa 74 godine

22.10.2023 u 11:00

  • +2

Vera Wang

Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR IMAGES / RON ADAR|M10S / INSTAR IMAGES / RON ADAR|M10S / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Cher, Madonna i Jennifer Lopez neke su od poznatih dama koje svojim modnim izborima dokazuju da moda ne poznaje godine. Ali ako postoji žena koja nas nakon 70. godine uvijek može iznenaditi svojim izgledom, ali i besprijekornom utegnutim tijelom, onda je to Vera Wang

Slavna dizajnerica vjenčanica Vera Wang ne ustručava se na javnim događanjima posegnuti najupečatljivijim trendovima. Zapravo, slavna Amerikanka slovi za pravu 'antiage' damu noseći topiće , kratke hlače ili prozirne komade.

Prilikom svog najnovijeg javnog pojavljivanja, na dobrotvornoj gala večeri DKMS-a, Vera Wang nije oklijevala priključiti se jednom od najekstremnijih jesenskih trendova: kratkim topićima, tako minimalističkim da gotovo izgledaju kao grudnjaci.

Ovaj trend Vera Wang isfurala je na vrlo elegantan način s prekrasnim topom ukrašenim velikim 3D cvijetom koji je kombinirala s dugom crnom satenskom suknjom i crnim kožnim rukavicama.

Rezultat toga bio je elegantan izgled kao da se radi o crnoj haljini, ali s potpuno svježim i trendi prizvukom koji samo ona može servirati na tako upečatljiv način. Jedno je sigurno - Vera Wang, nikad ne prestaje iznenađivati ​​i inspirirati.

slavna dizajnerica

Prkosi godinama: Za koji dan slavi 74. rođendan, a na crvenom tepihu pozira u topiću

Pogledaj galeriju