laskavo izdanje

Zbog ove haljine svi su gledali princezu Charlene, a pogled s nje nije skidao ni princ Albert

17.03.2024 u 08:46

  • +6

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: OLIVIER HUITEL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Monegaška princeza Charlene proslavila je rođendan svog supruga, princa Alberta, u velikom stilu, a kraljevski par dugo vremena nije izgledao tako sretno i skladno

Kraljevska monegaška obitelj proslavila je 66. rođendan princa Alberta II posebnim događajem na Trgu palače gdje se tisuće ljudi okupilo kako bi princu čestitali rođendan. Cijela kraljevska obitelj pojavila se na balkonu palače te mahala okupljenom mnoštvu, a princ Albert, princeza Charlene i njihovi blizanci Gabriella i Jacques pozirali s divovskom rođendanskom tortom nakon čega su pozdravili i djecu iz monaških škola.

I u ovoj prilici princeza Charlene još jednom je pokazala svoje poznavanje mode i istančan stil. Stigla je u jednom od najizazovnijih i najlaskavijih izdanja u posljednje vrijeme. Princeza je nosila rebrastu sivu pletenu haljinu koja je isticala njezinu figuru. Donji dio haljine bio je u obliku midi pencil suknje dok se gornji isticao crossover preklopom koji je završavao jasno istaknutom strukom.

Haljinu, koja je bila za Charlenin prepoznatljiv i vrlo luksuzan stil, pomalo neočekivana, spojila je s parom klasičnih sivih salonki od brušene kože i špic vrha. Dodatke je svela na minimum sa samo jednostavnim parom sivih bisernih naušnica.

Princeza je hodala držeći se za ruke sa suprugom, princem Albertom koji je nosio tamnoplavo odijelo, dok su je njezina devetogodišnja djeca također bila dotjerana. Princeza Gabriella izgledala je ljupko u bijelom kaputu i haljini s Dior zlatnim balerinkama, dok je njezin brat izgledao slatko u smeđim chinos hlačama, tamnoplavom kaputu i mokasinkama od brušene kože. Charlene i Albert izgledali su vrlo skladno i sretno, a u jednom trenutku princ joj je čak i dao nježan poljubac u obraz.