WINNIE HARLOW

Zbog maltretiranja radi rijetke bolesti morala se ispisati iz škole, a danas joj svi zavide

20.08.2017 u 09:43

Bionic
Reading

Manekenka Winnie Harlow doista je posebna, no ne vole je fanovi samo zato što je uspješna i lijepa, nego prvenstveno zato što to ima nevjerojatno pozitivan stav o svom tijelu i bolesti koja je prati od četvrte godine života

'Samopouzdanje ne eliminira nesigurnost, a nesigurnosti ne znače da niste samopouzdani', napisala je svojevremeno na svom profilu na Instagramu Winnie Harlow. Ova kanadska manekenka to je napisala pod fotografijom koju je objavila i ponovno zadivila javnost svojom hrabrošću. Ono što bi rijetki u njezinoj situaciji napravili ona je 'odradila' bez razmišljanja - fotografirala se u kupaćem kostimu. I to ne bi bilo ništa neobično da lijepa Winnie s četiri godine nije oboljela od vitiliga, bolesti koja uzrokuje promjene u pigmentaciji kože.

Sada je otišla još jedan korak dalje i bez srama se za Instagram fotografirala u tangama.

Inače, od vitiliga je Winnie Harlow oboljela s četiri godine, zbog čega na većini tijela ima različitu pigmentaciju kože. Iako se kao djevojčica toga sramila te su je djeca zadirkivala zbog izgleda, nazivajući je kravom, 22-godišnja Winnie Harlow danas s ponosom pokazuje svoje tijelo i nepravilnosti te svojim primjerom šalje snažnu poruku hrabrosti i snage ženama da u svojim nedostacima pronađu savršenstvo.

  • +4
Winnie Harlow Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia