OKRŠAJ GLUMICA

Zbog čega se sukobljavaju Helena Minić i Jelena Perčin?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 22.06.2012 12:24
  • Objavljeno 22.06.2012 u 12:24
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

U dvoboju DJ-ica glumica u Gjuri sudjelovale su Ana Vilenica i Ivana Roščić, a kolegice su dosli podržati Ana Stunić, Mario Petreković, Helena Minić i Jelena Perčin koje su najavile svoj DJ okršaj uskoro u Gjuro 2

Drugi ciklus Heart and Art koncepta održao se jučer u klubu Gjuro 2, a bogat umjetničko zabavni program zagrijale su glumice Ana Vilenica i Ivana Roščić svojim različitim glazbenim setovima. 'Bojala sam se da ekipa neće plesati na moje pjesme, no sad sam sretna jer sam napunila plesni podij, kaže glumica Ana Vilenica koja je bila u ulozi DJ-ice. S njom se za DJ pultom našla i njezina kolegica Ivana Roščić, koja se usprkos temperaturi pojavila u klubu. Vilenica je prva zavrtila svoj set s omiljenim hitovima poput 'Over And Over' od Hot Chipa, 'Nije za nju', Olivera Mandića, 'Time to pretend' od MGMT, a onda joj je Ivana uzvratila pjesmama 'She lost control' od Joy Division, 'No Wow' The Kills i 'Heart attack and wine' Tom Waitsa.

Gjuro 2

Gjuro 2

Izvor: Promo fotografije / Autor: Gjuro 2


Glumački DJ battle u sklopu umjetničko-zabavnog programa Heart & Art nadgledao je DJ dvojac K.I.L. Digital. Modni performance imao je dizajnerski duo Buried Clothes, a studenti mode na TTF-u pokazali su svoje radove. U modnom kutku u obliku prodajne izložbe nakit su pokazali dizajneri BeeBit i Kiwi. Zidove kluba ukrasile su modne fotografije sekcije Foto Gard.
Kolegice su dosli podržati Ana Stunić, Mario Petreković, Helena Minić te njezin dečko Hrvoje Klobučar,Jelena Perčin, Petar Cvirn, a upravo su Helena Minić i Jelena Perčin najavile svoj DJ okršaj uskoro u Gjuro 2.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi