ŠOKANTNO!

Zbog čega Axl Rose ne može smisliti Slasha?

10.03.2013 u 11:59

Bionic
Reading

Da se Axl i Slash, udarni dvojac Guns'N' Roses, ne mogu vidjeti, nije ništa novo. Axl Rose nedavno je otkrio još nekoliko šokantnih detalja o njihovom odnosu

Axl je u intervjuu za Adelaide Now kazao da mu je Slash navodno ugrozio zdravlje!

'Slash je pohlepan i bila mu je važnija zarada nego hoću li se ja psihički raspasti. On i tadašnji menadžer Alan Niven tjerali su me na iscrpljujuće turneje, iako mi nije bilo dobro. Bolovao sam od depresije. Zdravlje mi je bilo ugroženo', kaže Axl.

Axl (51) i slavni gitarist nisu razgovarali gotovo 17 godina. A kontroverzni frontmen G'N'R kaže da mu je drago da više ne nastupaju zajedno.

Zanimljivo je da se pričalo kako je jednom obožavatelju osiguranje na prošlogodišnjem koncertu Gunsa  u Londonu oduzelo majicu s likom Slasha jer Axl Rose ne voli da ga fanovi podsjećaju na bivše prijatelje!

Gunsi, odnosno Axlovi Gunsi (kako se uvriježio naziv za bend u kojem je ostao samo Axl), nastupili su u zagrebačkoj Areni 2010, a 2012. održali su koncert u Splitu. Kao prave rock zvijezde tražili su šampanjac, razne vrste vina i piva, puno pizze, cheeseburgera, krekera, čokoladno mlijeko, maslac od kikirikija, 250 ručnika i fini toaletni papir.

Inače, nakon Miley Cyrus, Justina Biebera U2, Katy Perry i nedavnih najava Metallice, Guns N' Roses sljedeće su glazbeno ime koje će doći u kina sa svojim 3D koncertnim filmom, nastalim na prošlogodišnjih 12 nastupa u Las Vegasu.