FASHION GURU

'Zbog Andree Šušnjare morao sam kapati oči da bih progledao'

13.06.2016 u 11:27

Bionic
Reading

Jedan od rijetkih glazbenih festivala u Lijepoj Našoj, CMC festival, opet je okupio u Vodicama poznata lica s glazbene scene. No ovom su prigodom više pozornosti plijenili modnim izričajima nego glazbenim ostvarenjima. Jedan od gorih stylinga pokazala je pjevačica grupe Magazin, Andrea Šušnjara. Modni kritičar tportala Fashion Guru priznaje da je njezine stylinge teško gledati, no nakon ovoga u Vodicama 'morao je kapati oči da bi progledao'

Nedavno je Tonći Huljić izjavio da je trebao davno ugasiti grupu Magazin i slažem se s njegovom izjavom jer ovakve stylinge, koje već godinama nosi glavna pjevačica grupe Andrea Šušnjara teško je gledati. Opet nas je počastila jednim, za nju prepoznatljivim, nakon čega sam morao kapati oči da bih progledao. Uh, trebala je ona obući to na sebe i onda još izaći na binu. To možda i jest scenska odjeća, ali nije baš gledljiva.

Ništa bolja, makar puno umjerenija, bila je Minea. Njezina haljina bi možda bila idealna za krstitke ili još popularniju krizmu, ali ne i za pjevanje na jednom od rijetkih festivala u Hrvata.

Nije odskakala ni Maja Šuput te i dalje pokušava privući medijsku pažnju svojim silnim modnim eskapadama i teatralnom odjećom koja nema veze ni s čime. Ili pak Danijela Martinović, koja se stalno gubi u vlastitom stilu i, za razliku od Maje, ispada nedovoljno zanimljiva.

Baka Neda Ukraden imala je stvarno groznu haljinu, možda jednu od najgorih, što je stvarno uspjeh kad vidimo kakva joj je bila konkurencija.

I na kraju svega pokušajmo zaboraviti na muške stylinge poput onih Huljića, Grdovića ili Zečića jer je ono što su nosili doslovno negledljivo.