INTERIJER KOJI ODUŠEVLJAVA

Nakon udaje za slavnog komičara Scarlett Johansson u prodaju je stavila svoj luksuzni djevojački stan s pogledom na New York

07.12.2020 u 18:45

Bionic
Reading

Nakon što su koncem listopada glumica Scarlett Johansson i poznati komičar Colin Jost svoje zaruke i vezu dugu tri godine okrunili brakom, zvijezda Marvelovih filmova odlučila je riješiti se svog djevojačkog stana u kojem je živjela proteklih godina

Da je u New Yorku teško pronaći dobru nekretninu, zna Scarlett Johansson koja je još 2008., iste godine u kojoj je uplovila u bračnu luku sa svojim prvim suprugom, kolegom Ryanom Reynoldsom, kupila luksuzni penthouse u srcu New Yorka.

36-godišnja glumica nije ga se željela odreći ni nakon dva propala braka, no čini se da je sada ipak odlučila prodati svoj djevojački stan u kojem je provela tolike godine. Je li je na prodaju nagovorio novopečeni suprug Colin Jost ili je na njenu odluku utjecala aktualna pandemija koja u svijetu traje već godinu dana, teško je reći, no sigurni smo da će se nekretnina prodati u trenu.

  • +9
Scarlett Johansson prodaje svoj luksuzni penthouse Izvor: Profimedia / Autor: Corcoran via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Inače, manjak angažmana i pad prihoda natjerala je brojne bogate i slavne da prodaju višak svojih nekretnina koje su godinama bile u njihovom vlasništvu.

Od trena kad je glumica u prodaju stavila svoj raskošni penthouse s pogledom na New York, internetom su se proširile i fotografije njezina doma u srcu gradske džungle. 120 metara kvadratnih prostrani stran ima dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, veliki dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu, kao i ured te ono što svaka holivudska ljepotica treba - vlastiti walk-in ormar.

  • +21
Scarlett Johansson Izvor: Profimedia / Autor: David Longendyke Colle / Everett / Profimedia

Mnoge će iznenaditi i činjenica da glumica u svom penthouseu ima i vlastiti solarij, a definitivno najljepši dio stana je prostrana terasa, što je u New Yorku prava rijetkost. Glumica je stan kupila za nešto više od 13 milijuna kuna te je u njega dodatno uložila kako bi ga renovirala i uredila prema vlastitim željama, a sada se nada da će za njega dobiti 14,3 milijuna kuna.