ČUVANJE TERITORIJA

Zašto se toliko mrze dvije slavne glumice?

21.06.2013 u 08:49

Bionic
Reading

Obje su osvojile Oscar, obje izgledaju sjajno u svojim četrdesetima, imaju djecu, bogate su i slavne... No Julia Roberts objavila je rat Gwyneth Paltrow

Američki tabloid National Enquirer piše kako je zvijezda filma 'Zgodna žena' bila šokirana kada je časopis People proglasio Paltrow najljepšom ženom na svijetu pa je počela kovati zavjeru da svoju suparnicu zbaci s trona.

'Julia je u izboru magazina People osvojila titulu najljepše žene čak četiri puta', rekao je izvor.

'Posljednji je put to bilo prije tri godine pa je malo vjerojatno da će skoro biti ponovno izabrana. Julia je bila šokirana kada je vidjela da je Gwyneth proglašena najljepšom. Mislila je da će pobijediti neka mlađa glumica u dvadesetima, poput Jennifer Lawrence, a ne netko u njezinoj dobnoj skupini.'


No netrpeljivost se nije pojavila tek nedavno. Julia je navodno 1998. odbila ulogu filmu 'Zaljubljeni Shakespeare' kojim je Gwyneth osvojila Oscar. No dobila je Oscar 2000. za ulogu Erin Brockovich.

Julia je usredotočena na svoje uloge na velikom ekranu i podizanje troje djece koje odgaja podalje od holivudskih reflektora. Istodobno je Gwyneth izgradila carstvo svojom lifestyle stranicom te izgleda sjajno na crvenom tepihu.

'Julia neće mirno gledati kako Gwyneth postaje najtraženija glumica u četrdesetima.To je Julijin teritorij.'

'Julia zna da postoji ograničen broj uloga za glumice u toj dobi te želi biti sigurna da će biti redateljima prvi izbor', prenosi stranica Showbiz Spy.