ŽIVOT JE PRAZNIK

Zašto je život s mačkom kao godišnji odmor

05.06.2015 u 12:00

Bionic
Reading

Spremate se na zasluženi godišnji odmor? Nadamo se da je to tako, no ako bolje promislite, svaki vlasnik mačke na stalnom je godišnjem odmoru, a evo i zašto

Kako donose naši prijatelji s Mačkarice, život s mačkom ustvari je svaki dan nalik godišnjem odmoru, a kako bismo potkrijepili ovu tvrdnju donosimo nekoliko argumentiranih razloga za to koje ni Ciceron ne bi mogao pobiti.

Imamo vremena za čitanje

Ne znamo kako je s vama, no mi na Mačkarici tijekom godišnjeg volimo odvojiti vremena za pročitati dobru knjigu. S mačkom, točnije kada vam se mačka ugodno smjesti u krilo, ne preostaje nam ništa drugo nego opustiti se i primiti knjige, bili na godišnjem ili ne.

Tretmani za njegu kože

Ako ste si u mogućnosti priuštiti godišnji u nekom od spa-centara za opuštanje, gotovo je sigurno da ćete iskoristiti svu infrastrukturu koje takva mjesta nude. Zašto trošiti novac jer kada imate mačku, ona će vam kožu svojim hrapavim jezikom dovesti do savršenstva. ;)

Igranje u pijesku, na plaži

Plaža, topao pijesak, suncobran, hladan napitak u ruci… Pa tko to može platiti. Ako razmislite i pustite si mašti na volju prčkanje po posudi za pijeskom za vrijeme čišćenja mačjih nusprodukata može se smatrati igrom u pijesku, ili?

Izležavanje na suncu

Mačke znaju sve o izležavanju na suncu, dokazali smo vam to već nekoliko puta. Ugodno se smjestite, pustite mački da se smjesti na vama, zatvorite oči i ponovo prizovite maštu. Evo nas, na plaži na Čiovu s pogledom na trogirsko brodogradilište, ima li što ljepše od toga.

Ostatak razloga zašto je život s mačkom baš poput godišnjeg odmora možete pročitati na Mačkarici