Daylong ultra face SPF 25

Zaštita od sunca koja usporava starenje kože

07.04.2015 u 10:00

Bionic
Reading

Daylong linija proizvoda pruža vrlo kvalitetnu zaštitu od sunca i njegu za sve tipove kože

Možete opušteno uživati u aktivnostima na suncu jer su Daylong losioni vrlo vodootporni i otporni na znojenje. Budući da ne sadrže mirise i emulgatore, dobro se podnose te se mogu primjenjivati i na izrazito osjetljivoj koži. Daylong losioni njeguju i hidratiziraju kožu djelovanjem Aloe vere i vitamina E te štite od oksidacijskih oštećenja. Upotrebom Daylong losiona štitite kožu od štetnog UV-zračenja i isušivanja te zadržavate mladenački izgled svoje kože. Iako Daylong proizvodi pružaju učinkovitu zaštitu, treba izbjegavati pretjeranu izloženost suncu.

Daylong ultra face losion sa zaštitnim faktorom 25 jedinstvena je kombinacija filtera za zaštitu od sunca i vitamina s antioksidativnim učinkom koji usporavaju nastanak čimbenika starenja kože uvjetovanih svjetlošću te oslabljuju djelovanje slobodnih radikala. Blaga tekstura i ugodan miris losiona čine ga prikladnom podlogom za šminku za sve tipove kože ili ugodnom dnevnom kremom sa zaštitnim učinkom.

Proizvod potražite u ljekarnama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 119,67 kn (50 ml), a sve informacije o ostalim proizvodima iz linije Daylong potražite na www.spirig.com.hr .
Zastupnik i uvoznik proizvoda: Medical Intertrade d.o.o.