OPET PLIJENI POGLEDE

Zaslužila sve pohvale: Ne sjećamo se kad smo zadnji put vidjeli Jennifer Lopez u ovako dobroj haljini

20.01.2020 u 13:21

Bionic
Reading

Zavodljiva Jennifer Lopez ponovno je ostavila sve bez daha svojim glamuroznim stajlingom na crvenom tepihu povodom dodjele SAG Awards u Los Angelesu

Dobro je poznato pravilo da gdje god da se pojavi prelijepa Jennifer Lopez, ostali padaju u drugi plan, a ovoga je puta atraktivna glumica i pjevačica, koja je oduševila publiku i kritičare ulogom striptizete Ramone Vege u 'Prevaranticama s Wall Streeta', odabrala raskošan outfit dostojan princeze.

Iako je za svoja pojavljivanja na crvenom tepihu bira svjetlije tonova, J. Lo se ovoga puta odlučila za crnu i nije pogriješila.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Jean-Baptiste Lacroix / AFP / Profimedia

Latino zavodnica, kojoj bi malo tko dao 50 godina, koliko ima, bila je mamac za poglede u efektnoj crnoj haljini golih ramena i s ukrasnom mašnom straga.

Riječ je o kreaciji s potpisom Georgesa Hobeike koja je na najbolji način utjelovila holivudski glamur nekih davnih vremena.

Ovaj look bez greške Jennifer je podignula nakitom od čije će se vrijednosti običnim smrtnicima zavrtjeti u glavi: radi se o nakitu poznatog draguljara Harryja Winstona u vrijednosti od nevjerojatnih devet milijuna dolara, uključujući ogrlicu od 73,55-karatnih dijamanata i platine!

SAG AWARDS

Pogledajte sve haljine s crvenog tepiha prestižne dodjele filmskih nagrada

Pogledaj galeriju

Zgodna glumica i pjevačica, koja ne prestaje oduševljavati svojom ljepotom i zavidnom figurom, seksi jr izdanje upotpunila dramatično naglašenim očima i ženstvenom frizurom.

Iako su njezini fanovi bili razočarani zato što J.Lo nije dobila SAG Awards u konkurenciji za najbolju glumicu (slavila je na kraju Laura Dern), ona je bila raspoložena i uživala je u društvu svoga zaručnika Alexa Rodrigueza, s kojima je pronašla ljubavnu sreću.

Lopez i Rodriguez trebali bi se vjenčati ove godine, a iz prijašnjih brakova imaju svaki po dvoje djece: Jennifer sina i kćer, a Alex dvije kćeri.