MIA COUTURE X MARKO GRUBNIĆ

Izazovna i u bijelom: Tatjana Dragović najljepša je mladenka koju ste ikad vidjeli

20.01.2020 u 10:36

Bionic
Reading

Kolekcija vjenčanica koja se pripremala u tajnosti, ugledala je svjetlo dana, a sve zahvaljujući omiljenom brendu Mia Couture i već dobro poznatom, modnom stručnjaku Marku Grubniću, a zvijezda kampanje je prelijepa Tatjana Dragović

Kolekcija vjenčanica koja se pripremala u tajnosti, ugledala je svjetlo dana, a sve zahvaljujući omiljenom brendu Mia Couture i već dobro poznatom, talentiranom modnom stručnjaku koji uvijek iznova pomiče granice – Marku Grubniću.

Riječ je o bezvremenskoj kolekciji, a pomno birani materijali poput posebne čipke, tila i najfinije svile, čine ju iznimno bajkovitom, no u isto vrijeme pozitivno pomaknutom. U svakoj od deset haljina, jasno se vidi vizija koju je Marko htio naglasiti kroz predimenzionirane donje dijelove, retro puf rukave te klasične detalje koji kradu pažnju.

  • +5
Mia Couture x Marko Grubnic Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić

'Jako sam se posvetio ovom projektu jer su vjenčanja i haljine moja velika strast. Pomisao da upravo tvoja haljina nekome može biti najljepši podsjetnik na jedan od najvažnijih dana u životu, neprocjenjiva je nagrada i zadovoljstvo. Osobno ću po željama budućih mladenki prisustvovati probama jer mi je bitno da svaki detalj paše kao saliven. Smatram da vjenčanica mora biti bezvremenska i da ju upravo to čini savršenom. Kada mladenka pogleda sliku s vjenčanja za 20 godina, želim da bude zadovoljna', dodaje Marko.

Profesionalni tim Mia Couture, na čelu s Miom Madunić, zaslužni su za realizaciju Markovih ideja. Osim ove limitirane kolekcije, napravljene samo za Mia Couture, u showroomu je moguće pronaći i ostale svjetski poznate brendove.

Ova kampanja predstavlja snažnu i suvremenu ženu jasnih stavova i iznimnog ukusa, a upravo je Tatjana Dragović, koja je i zaštitno lice kampanje, predstavnica moderne žene koja zna kako uvijek izgledati besprijekorno. Svaka haljina ostavlja prostora za styling, tako da je u svakoj moguće izgledati iznimno romantično, a opet s druge strane i potpuno rock chic.