HIT MODEL

Zanosna Sofia Vergara pohvalila se torbom koju svi žele

10.11.2019 u 10:26

Bionic
Reading

Najbolje plaćena televizijska glumica poput većine žena ne može odoljeti dobroj torbi. Svojoj bogatoj kolekciji Sofia Vergara sad je pridružila i najtraženiji model ove godine, torbu The Pouch talijanske modne kuće Bottega Veneta

Lijepa latina novu modnu kombinaciju s hit torbom godine ovjekovječila je, dok ju je iz pozadine promatrao zgodni suprug, glumac Joe Mangianello, koji je svojedobno otkrio da osim talijanskih, ima i jednu četvrtinu dalmatinskih korijena.

Vergara je za romanuični izlazak u Parizu sa stasitim glumcem odabrala casual stajling, uske traperice s potopisom brenda Mother, svilenu smeđu bluzu na naramenice brenda Cami NYC te se zaogrnula klasičnim kaputom u boji devine dlake. Stajling je upotpunila omiljenim joj modelom cipela, nude platformama, od kakvih ne odustaje iako ih je modni svijet odavno prekrižio.

No lijepa latina, iako je visoka 170 cm vjerna je platformama, bilo da se radi o sandalama, tenisicama ili štiklama, a iz svoje kolekcije ovoga puta odabrala je model talijanskog brenda Casadei. No zato je stajling podignula najtraženijom torbicom u ovoj godini, hit modelu modne kuće Bottega Veneta.

Torbica nazvana The Pouch izrađena je od mekane kože i izgleda poput oblaka, a modni svijet je osvojila već u prvoj polovici ove godine. Među prvima prošetale su je glumica Salma Hayek i manekenka Lily Aldridge, a Rosie Huntington-Whitely ima je u nekoliko nijansi te ju je na svom Instagram profilu pokazala preko pedeset puta dokazavši da se može nositi uz doslovno sve modne kombinacije.

  • +2
The Pouch torba Bottega Veneta Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj skupi modni oblačić dizajnirao je novi kreativni direktor Bottege Venete Daniel Lee, koji je u samo godinu dana pomalo zaboravljenu talijansku modnu kuću vratio na modni radar, ponajviše zahvaljujući luksuznim modnim dodacima, torbi The Pouch i kožnim natikačama s petom koje su prema izvještaju modne platforme The Lyst u trećem kvartalu ove godine bile uvjerljivo najtraženiji modni komad na internetu.

Da je kožni 'oblak' Bottege Venete zaista predmet žudnje brojnih trendseterica dokazuju i naše poznate dame koje su požurile nabaviti torbu o kojoj svi govore. Prva se vlastitim primjerkom, crnom The Pouch torbom pohvalila Sonja Kovač, a zatim su je prošetale odvjetnica Jadranka Sloković i pjevačica Franka Batelić.