A BILA JE TAKO BLIZU...

Da nije ovog neoprostivog modnog promašaja, Sofia Vergara dobila bi sve pohvale na račun stajlinga

16.10.2019 u 18:10

Bionic
Reading

Holivudska ljepotica Sofia Vergara izazvala je pravu pomutnju na premijeri filma 'Jay & Silent Bob Reboot' u kinu TCL Chinese Theatre u Los Angelesu. Atraktivna brineta plijenila je poglede dok je na crvenom tepihu pozirala paparazzima. Činilo se kao da je slavna glumica konačno odabrala stajling za čistu peticu, no jedan je detalj sve pokvario

Zvijezda serije 'Moderna obitelj', zanosna Kolumbijka Sofia Vergara, slovi za jednu od najljepših žena svijeta, no unatoč svojoj prirodnoj ljepoti i tijelu iz snova zahvaljujući kojem može nositi što god poželi, 47-godišnja glumica ne može se pohvaliti dobrim stilom odijevanja.

Rijetko kada svojim stajlingom Sofia oduševi modne kritičare koji joj najčešće zamjeraju njezinu strast prema cipelama s platformom koje su davnih dana izašle iz mode, no lijepa glumica ne mari za kritike i uvijek nosi isključivo ono u čemu se osjeća ugodno.

Na holivudskoj premijeri filma 'Jay & Silent Bob Reboot' glumica je na prvi pogled odavala dojam kao da je konačno svladala modna pravila, no već na drugi pogled sve je palo u vodu. Odličnu malu crnu haljinu midi kroja sa srcolikim dekolteom koji savršeno pristaje njezinoj figuri pješčanog sata, Vergara je upropastila izborom modnih dodataka.

  • +5
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vergari bi oprostili to što je i ovog puta odabrala sandale s platformom, da nije prekršila jedno od najvažnijih modnih pravila. Crne hulahopke u kombinaciji sa sandalama nikada nisu i nikada neće biti prihvatljive, a ovo modno pravilo zna gotovo svaka obična žena kojoj je stalo do lijepog odijevanja. Tim više nam nije jasno kako je slavna ljepotica uspjela napraviti ovakav modni kiks.