samo iznenađenja

Jennifer Lopez nema mira: Izdala vlastitu liniju cipela, a zatim objavila suradnju s velikim talijanskim brendom

17.03.2023 u 14:41

Bionic
Reading

Latino diva nikad ne spava! I baš kad se čini da pjevačica miruje u stvaranju novih hitova, glumica u mjesec dana pripremi čak dva iznenađenja: kolekcija cipela u suradnji s brendom Revolve i kolekcija romantičnog donjeg rublja s talijanskom kućom Intimissimi

Jennifer Lopez ne skriva svoje mnogobrojne talente pa je tako ljubav prema cipelama pretočila u vlastitu kolekciju obuće koja je nastala u suradnji s brendom Revolve. Kombinirajući trenutne trendove i vlastiti modni izričaj, ova multitalentirana pjevačica kreirala je cipele koje bi i sama nosila u raznim prilikama.

Od visokih čizama ukrašenih kristalima u kojima možemo zamisliti latino kraljicu kako nastupa na nekoj svjetskoj pozornici do elegantnih smeđih natikača visoke potpetice u kojima bi izvršavanje svakodnevnih obaveza postalo stylish.

Suradnja Jennifer Lopez i brenda Revolve ukupno će imati tri linije, a od prve linije cipela očekuje se puno. Ovu liniju cipela koja kombinira trendove koje se ne bi usudila nositi svaka žena, što je čini vrlo senzualnom nositeljicom ženske snage - jer poznata je ona stara 'dajte djevojci prave cipele i spremna je osvojiti svijet'. Platforme oduvijek daju ženama par dodatnih centimetara koje ih čine hrabrijima i snažnijima, a Lopez ih je oplemenila kristalićima i popularnim dramatičnim perjem.

  • +8
Jennifer Lopez x Revolve Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Međutim, Jennifer Lopez ima još jednu suradnju kojoj se posebno veselimo, a riječ je o suradnji s talijanskim brendom donjeg rublja Intimissimi. Poznata pjevačica postala je ambasadorica brenda u kolekciji za proljeće/ljeto, na što je iznimno ponosna.

Pjevačica je na Instagramu podijelila nekoliko fotografija iz nadolazeće kampanje u donjem rublju boje fuksije, a iz priloženog je riječ da će ova kolekcija vrlo brzo osvojiti ljubiteljice ovog popularnog talijanskog brenda.

Ideja o suradnji započela je prošle godine kada je pjevačica s Benom Affleckom otputovala u Italiju. 'Volim Italiju', rekla je Lopez u službenoj izjavi te objasnila zašto Italija ima njezino srce: 'Ljudi, moda, kultura, hrana i legendarna povijest. Kad sam otkrila Intimissimi, odmah me privukla njihova dragocjena svila, romantična čipka, prekrasni krojevi, laskavi krojevi i zamršeni dizajni.'

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia