gal gadot

Zanosna Izraelka figuru je istaknula u maloj crnoj haljini koja nije za svakoga

19.06.2023 u 12:46

  • +7

Gal Gadot

Izvor: Profimedia / Autor: LEOFRANCO / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Mala crna haljina uvijek je dobar izbor za glamurozna događanja, a Gal Gadot ovaj stajling je podigla na višu razinu. Midi i tako jednostavna crna haljina isticala se pripijenim materijalom te elegantno oblikovanim izrezom

Gal Gadot oduševila je upadljivom crnom haljinom koju je odabrala za Netflixov Tudum Global Fan Event koji se održao u Sao Paulu u Brazilu. Izraelska glumica koja utjelovila lik Wonderwoman tijekom svečanosti je i proslavila prvi trailer za svoj nadolazeći špijunski triler 'Heart Of Stone' dok su druge zvijezde također promovirale svoje Netflix projekte, poput Arnolda Schwarzeneggera koji je govorio o svojoj seriji, 'Fubar'.

Zanosna glumica samouvjereno je pokazala svoje zadivljujuće oblikovani tijelo u pripijenoj crnoj haljini koja je imala široki izrez i klasične naramenice koje su dodatno istaknule gola leđa i dekolte.

Dodatnu dozu zavodljivosti činio je i materijal ove zavodljive haljine koja je bila izrađena od vinila koji je blistao pod jakim svjetlima dok je kročila na glamurozni crveni tepih. Stajling je upotpunila klasičnim, crnim salonkama špic vrha koje su se podudarale sa shemom boja modne kombinacije, a uz to je dodala i široke crne narukvice na svakom zapešću.

Glumica je dodala i par decentnih naušnica, a kosu skupila u punđu i tako još jednom dokazala da su jednostavnost i čista elegancija baš uvijek nepogrešiv izbor.

  • +5
Crne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo