PRIYANKA CHOPRA

Zanosna brineta iznenadila nikad kraćom minicom s bizarnim motivom

17.02.2020 u 11:02

Bionic
Reading

Indijska glumica Priyanka Chopra koja gradi karijeru u Hollywoodu, po mnogima je jedna od najljepših žena svijeta, a svaki je njezin stajling pomno osmišljen

Prelijepu glumicu fotografi prate u stopu pa im nije promaknula ni u romantičnoj šetnji po Milanu sa svojim suprugom Nickom Jonasom, članom pop benda Jonas Brothers.

Uvijek fantastično odjevena ovoga je puta iznenadila kratkom Moschinovom haljinom s motivom grofa Drakule pokazavši vitke noge.

Mini haljinu s neobičnim motivom čija je cijena oko 5 tisuća kuna upotpunila je visokim kožnim čizmama i torbicom s ukrasnim zlatnim lancem.

  • +11
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: @LucaSgro / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njezin zaštitni znak, bujna kosa bila je stilizirana u krupne uvojke dok je stajling upotpunila sunčanim naočalima i crvenim ružem.

Suprug, 10 godina mlađi Nick bio je elegantan u crnom odijelu, a par je poslije viđen na ručku u jednom elitnom restoranu.

Uvijek sjajno odjeveni Priyanka i Nick ponijeli su i titulu najbolje odjevenog para 2019. godine prema izboru magazina People.

  • +7
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Zvijezda serija 'Quantico' koja je u braku s glazbenikom Nickom Jonasom iz tročlanog pop benda Jonas Brothers, otkrila je čijim savjetima kad je u pitanju moda najviše vjeruje.

U jednom ranijem intervjuu, 37-godišnja Indijka koja je 2000. ponijela laskavu titulu Miss svijeta ispričala je kako kad je u pitanju moda najviše cijeni mišljenja svojih šogorica, odnosno J-Sisters, kako ih naziva - glumice Sophie Turner, najpoznatije po ulozi Sanse u 'Igri prijestolja' i Danielle, inače udanih za Nickovu braću: Joea i Kevina.