ODMOR NA BAHAMIMA

Zanosna Australka još jednom pokazala zašto je zovu 'The Body'

04.01.2018 u 20:58

Bionic
Reading

Australski supermodel Elle MacPherson novogodišnji odmor provodi na Bahamima, a svojom pojavom na plaži u cvjetnom bikiniju još je jednom pokazala zašto i na pragu 54. godine zasluženo nosi nadimak 'The Body'

Iako bi se moglo pomisliti da ovakvo tijelo dugonoga MacPherson duguje suzdržanošću za stolom i iscrpljujućim treninzima, ona uopće nije pobornica raznih brzih dijeta i napornih planova tjelovježbe.

Otkada je prešla pedesetu, Elle dnevno vježba do sat vremena, ali te se rutine stalno pridržava.

'Ne volim teretanu pa radije skijam na vodi, veslam ili šećem. Nekad vježbam boks, a nekad idem s prijateljicom na bicikliranje u dvorani. Bitno je biti stalno aktivan', otrila je jednom MacPherson u čiju dnevnu rutinu ulazi i 45 minuta meditacije.

Za njezin mladenački izgled, kako je otkrila, glavni su krivci zdrava prehrana, puno ljubavi, smijeha i vode.

'Zapravo je formula jako jednostavna - treba jesti puno povrća, voća i nemasnih proteina, malo tamne čokolade ako je volite i piti puno vode. Ništa previše ekstremno, sve je stvar umjerenosti', objasnila je jednom prilikom Elle.

Da se toga drži, pokazala je i šećući se sa slušalicama u ušima plićakom pješčane plaže na Bahamima, noseći u ruci bocu vode, a kad je sunce pripeklo, spas nije potražila na ležaljci u hladovini, nego u osvježavajućem tirkiznom oceanu.

  • +8
Elle MacPherson na Bahamima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S vremenom se McPherson u dnevnu rutinu odlučila ipak uvesti i malo fitnesa, a režima koji joj je prošle godine uveo osobni trener Nicola Addison drži se i tijekom svog opuštajućeg odmora, što je pokazala na svom Instagramu.

Let's do this island style. @yogatambahamas @andreadellal

Objavu dijeli Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial)

  • +26
Elle Macpherson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia