ZANOSNA ELLE

Kakvo tijelo: Ovoj prelijepoj Australki teško je naći manu

26.09.2017 u 17:14

Bionic
Reading

Australski supermodel Elle Macpherson slovi kao vlasnica jednog od najljepših tijela u svijetu mode, a to su dokazale i najnovije fotografije koje je objavila na Instragramu

Zanosna Australka koja s punim pravom nosi laskavi nadimak 'The Body', često svoje obožavatelje uveseljava svojim fotografijama u bikiniju.

Iako su joj 53 godine, Elle se može pohvaliti figurom na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice iz modnog svijeta.

It's been that kinda day ...,"wild " by @ellemacphersonbody instore now 📷@bushandocean

Objavu dijeli Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial)

  • +5
Elle Macpherson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Beskrajno duge noge i kao isklesani trbušnjaci njezini su aduti zbog čega je puno puta bila na naslovnicama najprestižnijih magazina.

  • +3
Elle Macpherson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Elle priznaje kako je teretana ne privlači, no tjelovježbu nadoknađuje na druge načine.

  • +16
Elle MacPherson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'U svojim dvadesetima nisam morala raditi ništa. Nisam imala djece. A imala sam i puno vremena za pozabaviti se svojim tijelom. Mogla sam napraviti bezbroj čučnjeva i sklekova, te pretrčati kilometre… Bila sam prepuna energije. Ali sad kad sam prešla 50, svaki dan vježbam sat vremena. Ne volim teretanu pa radije skijam na vodi, veslam, šećem… Nekad vježbam boks, a nekad idem s prijateljicom na bicikliranje u dvorani. Bitno je biti stalno aktivan', otkrila je u jednom ranijem intervjuu ova prezgodna mama dvoje djece.

  • +26
Elle Macpherson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia