SAVRŠENO TIJELO

Žanamari Lalić samo u gaćicama

13.05.2010 u 11:20

Bionic
Reading

Žanamari Lalić skinula se samo u gaćice na krovu Westgatea te prekrila grudi rukama na snimanju za Autoklub

Priroda je pjevačici Žanamari Lalić (28) podarila divan glas, ali i atraktivan stas, u što se uvjerila ekipa s kojom je prošle nedjelje na krovu šoping-centra Westgate snimala poster za sljedeći broj magazina Autoklub, piše gloria.com hr.

Žanamari obojana u crno

Pjevačica je stoički podnijela trosatno nanošenje crne boje na lice, tijelo i kosu, baš kao i snimanje na krovu pod vodstvom Viktora Drage i Gorana Matijašeca. Najdulje je trajalo odstranjivanje boje koje je trajalo dvostruko dulje nego nanošenje.

Ljepotu i seksipil pjevačice iz Tučepa primijetila je i Nives Celzijus kada se Žanamari proteklog tjedna pojavila na Storyjevom partyju. Nives Celzijus napisala je tada u svom blogu da nije mogla skinuti pogled s nje koliko je dobro izgledala te da bi uz nju i Evu Mendez teško ostala straight da je kojim slučajem suprug Dino Drpić ostavi. To je još jedan dokaz da je Lalićka u savršenoj formi.

Pjevačicu, koja je u dugogodišnjoj vezi s muškarcem s kojim se rijetko kad pojavljuje u medijima, povezivali su s bivšim stanarom Big Brothera Stipom Bekavnem, no ona je to za tportal oštro demantirala.