zdravlje na prvom mjestu

Zamislite pročišćivač i ovlaživač zraka u jednom

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Jeste svjesni razine kvalitete zraka u kojem živite ili radite?

Većinu svog svakodnevnog vremena provodimo u zatvorenim prostorijama, odnosno čak i do 80% vremena. Koliko često vodimo računa o kvaliteti zraka u kojoj boravimo? U zatvorenim prostorijama je zrak dosta lošije kvalitete i nije prilagođen našim potrebama. Zbog suhog i prašnjavog zraka ne pate samo ukućani nego i namještaj. Zrak u domu ili uredu koji se redovito čisti i ovlažuje ima mnoge koristi. Zamislite, osim što možete slobodno disati ujedno i sprječavate prehlade i suhi kašalj uzrokovan isušenom sluznicom, te također sprječavate štetu na namještaju, parketima ili glazbenim instrumentima zbog suhog zraka.

Stadler Form je švicarska tvrtka specijalizirana za razvoj, proizvodnju i prodaju kućanskih aparata s naglaskom na poboljšanje kvalitete unutarnjeg zraka. Proizvodi Stadler Form karakteriziraju izuzetan dizajn povezan s vrhunskom kvalitetom I inovativnom tehnologijom. Više od petnaest nacionalnih I međunarodnih nagrada potvrđuje (RedDot design award, German design award, Allergy-friendly Quality tested – ECARF).

GEORGE - ČISTAČ ZRAKA – 2 U 1 OVLAŽIVAČ i PROČIŠČIVAČ

GEORGE - ČISTAČ ZRAKA – 2 U 1 OVLAŽIVAČ i PROČIŠČIVAČ

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ako odaberete čistač zraka George za svog cimera, možete sebe smatrati sretnim. On je tih, ali još uvijek modan momak. On osigurava idealnu vlažnost i čisti zrak u sobama do 60 m2. Okrećući se u vodi, njegovi diskovi filtriraju najmanje čestice iz zraka - olakšanje za svakog alergičara. Paket diskova i vodena baza se lako čiste u perilici posuđa. Njegov integrirani higrostat omogućava vam odabir točno željene razine vlage i omogućava Georgeu da radi neprekidno. U automatskom načinu George automatski bira odgovarajuću razinu vlaženja, postižući željenu vlažnost zraka vrlo tiho i energetski učinkovito. George je također idealan I za spavaću sobu: vrlo tih na niskoj razini, LED svijetla se mogu prigušiti, a također može raširiti vaš omiljeni miris u sobi prema potrebi.

ROBERT SNAŽAN ČISTAČ ZRAKA – 2 U 1 OVLAŽIVAČ I PROČIŠČIVAČ

ROBERT SNAŽAN ČISTAČ ZRAKA – 2 U 1 OVLAŽIVAČ I PROČIŠČIVAČ

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Robert je ovlaživač i pročišćivač zraka u jednom. Robert je ugodan pomagač u kućanstvu koji nije samo snažan, već je štedljiv i za svoj rad iziskuje snagu od samo 7 W. Pročišćivač zraka Robert vlaži i pročišćava zrak čime osigurava zdrav i kvalitetan zrak u prostorijama tijekom cijele godine. Ovaj snažan aparat, koji poboljšava kvalitetu zraka, ujedno isparava 13,2 litre vode na dan, te je prikladan za sobe čija veličina seže do 80 m2. Robert učinkovito filtrira čestice iz zraka pomoću diskova koji se okreću u vodi, što ga čini idealnim aparatom za ljude koji pate od alergija. Dodavanjem nekoliko kapi željenog mirisa postiže se ugodna i diskretna aromatiziranost u sobi.

Robertov tanak i vrlo elegantan dizajn razvio je Stadler Form u suradnji sa švicarskim dizajnerom Matti Walkerom. Njegove visoke performanse i niska razina potrošnje energije čine ga najučinkovitijim pročišćivačem zraka u njegovoj kategoriji. Pokreće se elegantnim pokretom ruke iznad uređaja i nježnim dodirom ekrana. Njegov otmjen izgled postignut je obloženim površinama i sofisticiranim aluminijem.

George je dostupan po cijeni od 2.199 kn kao i Robert po cijeni od 3.699kn u EMMEZETA, Elipso, Svijet Medija, eKupi i Stadler Form Hrvatska internet trgovini. Više o čistačima zraka možete pronači ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!