BESPRIJEKORAN STIL

Zakopčana do grla: Melania Trump odiše elegancijom u crnini

01.03.2018 u 17:42

Bionic
Reading

Prva dama Amerike pridružila se suprugu u odavanju počasti američkom evangelističkom propovjedniku Billyju Grahamu koji je tijekom svećenićke službe savjetovao predsjednike i propovijedao milijunima ljudi diljem svijeta

Američki predsjednički par položio je vijence ispred lijesa pokojnog propovijednika koji je svijet napustio u 99. godini. Graham je prvi vjerski vođa čija je ceremonija sahrane održana u Capitol rotundi u Washingtonu, mjestu tradicionalno namijenjenom predsjednicima i ratnim junacima.

Navedeno događanje i suprugov govor na ceremoniji, Melania je odlučila pratiti u tradicionalnom crnom kaputu s krznenim ovratnikom i detaljem dvoredna kopčanja, a cjelokupno izdanje naglasila je parom kožnih rukavica i omiljenim stiletto cipelama u crnoj boji.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Melanijino službeno pojavljivanje uslijedilo je nakon posjeta omiljenom Mar-a-Lagu na Floridi kamo se nedavno uputila u društvu supruga i sina Barrona. Putno izdanje tada je stvorila upečatljivim Diorovim čizmama s metalnim detaljima i klasičnim odjevnim komadima.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN