SVE JOJ STOJI

Buntovnički look: Melania Trump u netipičnoj modnoj kombinaciji

26.02.2018 u 13:12

Bionic
Reading

Zaštitni znak Melanije Trump, američke prve dame i supruge kontroverznog Donalda Trumpa vrtoglave su stilletice u kojima ostavlja bez daha, a tek se u nekoliko prigoda pojavila u ležernijim modelima obuće: tenisicama Stan Smith, starkama, balerinkama i omiljenim gležnjačama Timberland

Lijepa Slovenka ponovno je dokazala kako joj se po pitanju mode nema što prigovoriti. Melania jednostavno ne griješi kad su u pitanju modni odabiri pa je opet oduševila u za nju netipičnoj kombinaciji.

  • +12
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivša manekenka se na put u Mar-a-Lago na Floridi kamo se uputila sa suprugom i sinom Barronom, odlučila otputovati odabravši jednostavan crni stajling, ali s jednim statement komadom koji je posve ukrao pozornost.

Upečatljive robusne čizme s metalnim detaljima za koje treba izdvojiti oko 6 tisuća kuna začas će podignuti će svaki stajling, što je dokazala i lijepa Melania.

U Diorovim combat čizmama koje je uparila s jednostavnim hlačama cigareta kroja i s topom koji prati liniju tijela, Melania je izgledala kao da se sišla s modne piste.  

Vitka Slovenka je ovaj 'all black' outfit s buntovničkom vibrom začinila sa sunčanim naočalima, a kao i obično kosu je nosila raspuštenu.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Da crne kombinacije ne moraju biti dosadne Melania je dokazala prilikom tradicionalne svečane večere pod nazivom 'Governors' Dinner Ball'.

Zgodna Melania zadivila je u jednom klasičnom izdanju - priprijenoj crnoj čipkastoj haljini koju potpisuje njezin omiljeni dizajnerski dvojac Dolce & Gabanna. Istu je haljinu prva dama nosila prošloga lipnja.

Inače, u posljednje vrijeme svi pišu o navodnim izvanbračnim Trumpovim aferama s prostitutkama, pa se Melanijina distanciranost prema suprugu ne može ne primijetiti. To je bilo tekako vidljivo tijekom njihovog zajedničkog pojavljivanja na Floridi prošloga tjedna kad Melania nije uspjela skriti svoje neraspoloženje.