OSTAVLJA BEZ DAHA

Zahvaljujući ovom sado-mazo stajlingu svi su gledali u atraktivnu Kosovarku

22.01.2018 u 21:54

Bionic
Reading

Britanska pjevačica kosovskih korijena, Rita Ora, viđena je u Parizu, gdje je prisustvovala muškom tjednu mode. Atraktivna pjevačica izazvala je pažnju dok je napuštala jednu privatnu zabavu nakon održanih revija, izgledajući pritom poput sado-mazo domine

Pjevačica Rita Ora voli koketirati s modom i isprobavati razne modne pravce, pa ništa drugačije nije bilo ni na muškom tjednu mode u Parizu, gdje je najviše pažnje izazvala svojim izborom odjeće. 27-godišnja pjevačica rodom iz Prištine, koja se može pohvaliti žiriranjem u britanskom showu 'The Voice', kao i popularnom američkom showu 'America's Next Top Model', plijenila je izgledom u seksi izdanju od kojeg zastaje dah.

Nakon što je istog dana viđena u elegantnoj dvobojnoj pelerini i efektnim visokim čizmama do iznad koljena cvjetnog printa, pjevačica je sve iznenadila još jednim 'ubojitim' stajlingom koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

  • +9
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Plavokosa ljepotica uslikana je kako napušta jedan party za koji ju je angažirao brend parfema By Kilian koji je proslavio 10. godišnjicu postojanja. Atraktivna pjevačica popela se na binu te se potrudila okupljenima priuštiti večer za pamćenje. Osim u poznatim hitovima britanske pjevačice, publika je mogla uživati i u izazovnom stajlingu u kojem je ljepotica izgledala poput sado-mazo domine.

  • +16
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pjevačica je odjenula seksi crveni kombinezon od lakirane kože s patentnim zatvaračem, koji je u prvi plan stavio ljepotičino bujno poprsje. Kao da izazovan stajling sam po sebi nije bio dovoljan, pjevačica je tijekom nastupa odlučila produbiti svoj dekolte pa je usred pjesme otkopčala patentni zatvarač.

Izazovan kombinezon potpisuje dizajner Alexandre Vauthier, a pjevačica je njegov dizan, također u crvenoj boji, nosila tu istu večer. Riječ je o maloj šljokičastoj haljini s predimenzioniranim rukavima koju je pjevačica nosila na ulazu u klub, prije samog nastupa.

  • +5
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia