RITA ORA

Slavna Kosovarka iznenadila sve ovim potezom

24.11.2017 u 21:11

Bionic
Reading

Prije četiri godine, kada je imala tek 22, pjevačica Rita Ora je na nagovor obiteljskog liječnika odlučila zamrznuti svoje jajne stanice. Kako je i sama priznala, oduvijek je maštala o velikoj obitelji, stoga ništa ne želi prepustiti slučaju

Iako ima tek 26 godina, lijepa Kosovarka Rita Ora itekako razmišlja o budućnosti. Kako je i sama priznala, oduvijek sanja o velikoj obitelji, stoga je odlučila sve isplanirati i napraviti rezervni plan u slučaju da nešto ne pođe po planu.

Tako je prije četiri godine zamrznula svoje jajne stanice, no o tome je progovorila tek nedavno, gostujući u australskom showu 'Sunrise'.

  • +7
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Uskoro ću napuniti 27 godina, a o tome sam razmišljala otako sam ušla u dvadesete. Nazovite me hipohondrom, no oduvijek sam maštala o velikoj obitelji, stoga mi je doktor rekao: 'Mislim da moraš zamrznuti svoje jajne stanice. To mi je rekao na početku dvadesetih', otkrila je Rita Ora te nastavila:

  • +11
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'On je naš obiteljski liječnik već dugi niz godina. Rekao mi je: 'Mislim da si trenutno najzdravija i mislim da bi bilo odlično zamrznuti jajne stanice kako se nikada ne bi morala brinuti.'