NOKIA LUMIA

Zadivljujući Nokia Lumia pametni telefoni koji će vas izdvojiti iz mase

25.04.2012 u 12:14

Bionic
Reading

Ako ste mislili da vas više ništa ne može zadiviti – pripremite se na iznenađenje. Potpuno drukčiji dizajn i nevjerojatno brze, lake i zabavne funkcionalnosti pametnih telefona Nokia Lumia 800 i Nokia Lumia 710, prvih s Windows Phoneom na hrvatskom tržištu, promijenit će vaš pogled na svakodnevnu komunikaciju. Uz Nokia Lumia pametne telefone život se odvija pred vašim očima, a svakodnevica postaje Amazing Everyday!

Besprijekoran dizajn Nokia Lumia pametnih telefona je potpuno jedinstven jer su izrađeni od samo jednog komada polikarbonata, iznimno otpornog materijala koji se koristi i u izradi zrakoplova. Osim posebnog dizajna, drukčije boje su ono što ove pametne telefone također izdvaja iz mase: Nokia Lumia 800, uz elegantnu crnu, dolazi i u prekrasnoj plavoj, te u bijeloj boji, uz koje vi i vaš stil nikako nećete ostati neprimijećeni.

Nokia Lumia 800 je opremljena i 3.7 inčnim AMOLED ClearBlack zaobljenim zaslonom osjetljivim na dodir koji savršeno upotpunjuje dizajn telefona, te i 1.4 GHz procesorom s hardverskim ubrzanjem i grafičkim procesorom. Nokia Lumia 800 ima i instant-share iskustvo fotoaparata koje se temelji na vodećoj Carl Zeiss optici, HD video playback, 16GB interne memorije i 25GB prostora na SkyDriveu za pohranjivanje fotografija i glazbe.

 

Nokia Lumia 710 prilagođava se željama korisnika uz promjenjive stražnje poklopce i tisuće aplikacija koje donose Lumia iskustvo ljudima diljem svijeta. Nokia Lumia 710 je dizajnirana za trenutno dijeljenje sadržaja korištenjem društvenih mreža kao i za najbolje iskustvo pretraživanja interneta uz IE9.

 

 Uz Nokia Lumia pametne telefone lako ćete doznati kakav je osjećaj biti prvi. Pregledavanje, dijeljenje i povezivanje je brže i jednostavnije uz aktivne pločice pomoću kojih upravo vi postajete središtem za povezivanje. S uzbudljivim sučeljem i njegovim intuitivnim dizajnom te trenutnim ažuriranjem aktivnih pločica na početnom zaslonu, samo ste nekoliko dodira udaljeni od omiljenih osoba i sadržaja. Super brzi Internet Explorer 9 i HTML 5 čine mobilno pregledavanje nevjerojatno brzim. Uživajte u iznenađujuće brzom pristupu vijestima, sažecima i videozapisima!



A za one koji još nisu otkrili najbolju navigaciju na pametnim telefonima – Nokia Lumia telefoni dolaze s potpuno besplatnim aplikacijama Nokia Drive i Nokia Karte. Uz glasovne upute za hodanje i vožnju snalaženje po cijelom svijetu je sada isključivo u vašim rukama, a značajnija mjesta, poput nekih znamenitosti su čak označena u 3D tehnici pa je kretanje čak i vizualno puno jednostavnije i intuitivnije.