modni hit

Zaboravite na uske traperice: Kate Moss oživjela je popularni stajling iz 90-ih i najavila povratak velikog trenda koji laska svakoj figuri

05.10.2021 u 15:11

Bionic
Reading

Kate Moss obilježila je modni svijet 90-ih, no jedan od razloga zašto je mnogi vole i u njoj vide modni uzor je činjenica da je stilski uvijek bila vjerna sebi, a to dokazuje i ova njezina kombinacija koja će vam sigurno dobro doći u prvim danima jeseni

Kada je 90-ih godina započela karijeru kao mlada djevojka, ova danas slavna Britanka, njegovala je ležeran stil po kojemu je vrlo brzo postala dobro poznata.

Casual i vrlo opušten stil koji nikada ne izlazi kao da zahtijeva previše truda pokazao se kao jako dobar odabir u brojnim prilikama. Legendarna 47-godišnja manekenka na nedavno održanom Tjednu mode u Londonu dokazala je kako je još uvijek jako vezana za svoj osobni stil. Tako je Kate Moss traperice koje je nosila 90-ih učinila pravim modnim trendom za nadolazeću sezonu. Zahvaljujući Kate Moss, jednostavna, a tako efektna kombinacija traperica s čizmama sada slavi preporod.

Naime, kako pišu modni kritičari, kada su ugledali Kate Moss uoči revije britanskog dizajnera Richarda Quinna na Londonskom tjednu mode, osjećali su se kao da su katapultirali ravno u 90-e. Manekenka je nosila bootcut traperice, a uz njih je kombinirala smeđe kožne čizme s potpeticama, bijelu košulju i baršunasti plavi sako – tako chic, tako jednostavno, a opet tako neodoljivo efektno.

  • +14
Trapez trperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Trapez traperice kakve su vladale 90-ih očito se vraćaju na modnu scenu, a popularnost im ide uz bok ove sezone vrlo trendi hlača širokih nogavica. Rastući trend bootcut i trapez hlača polako, ali sigurno zamjenjuju trapericu uskih nogavica kakve su do nedavno baš svi nosili. Ako želite biti u trendu, svakako bacite oko na nekada vrlo popularni bootcut, koji je najlaskaviji model traperica laska figuri: izdužuje noge i čini nas vizualno mršavijima.

  • +2
Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia