U KORAK S TRENDOVIMA

Kombinacije iz snova: Ovi modeli obuće kao stvoreni su da se nose uz traperice

29.09.2021 u 16:04

Bionic
Reading

U potrazi ste za jesenskom obućom no ni sami niste sigurni što odabrati u nikad bogatije opskrbljenim trgovinama? Ako i vi ne izlazite iz traperica donosimo vam vodič kroz aktualne trendove kako biste lakše odabrali modele koji odgovaraju vašem ukusu

Iako su ženstvene haljine ili udobne hlače s naborima apsolutni must have u mjesecima koji su pred nama, velika većina svakodnevne stajlinge ne može zamisliti bez omiljenih traperica.

Ove godine je naglasak na udobnim modelima visokog struka i širokih nogavica u kojima se može uputiti bilo kamo. Ako ste i vi među onima koji obožavaju kombinacije koje uključuju traper no niste sigurni kako ga kombinirati s obućom evo kojih pet modela se najbolje sljubljuje s traperom.

ULTIMATIVNI STREET STYLE

[FOTO] Kakve torbe i cipele se nose ove jeseni? Trendeseterice s ulica Milana donose nam svježu dozu inspiracije

Pogledaj galeriju

Pet jesenskih cipela koje idu uz svaki par traperica

1. Retro tenisice

Ljubitelji tenisica mogu odahnuti jer se i ove jeseni mogu bez bojazni šetati u svojim omiljenim modelima. Najpoželjnije su tenisice retro dizajna u svijetlim tonovima jer sjajno slažu s trendi varijantama širih nogavica.

2. Natikače

Da, zvuči nevjerojatno, ali ljetne natikače mogu biti prikladne i za jesen. Dakako, riječ je o sezonskoj varijanti s krznom poput omiljenih birkenstockica koje ne silaze s trona popularnosti već nekoliko godina. Osim što griju stopala odlično pristaju i uz traperice ravnih, nešto kraćih nogavica. Stoga ako volite ovakve modele svakako ih uvrstite u jesenske stajlinge.

3. Glomazne mokasinke

Ako ste istraživali outfite influencerica na Instagramu onda ste zasigurno primijetili kako svi nose chunky mokasinke koje fantastično izgledaju upravo u kombinaciji s trapericama. Svakom će stajlingu dati poseban štih, a imaju i jednu praktičnu stranu - debeli potplati štite traperice od lokvi.

4. Bijele čizme

Klasične crne čizme od jeseni 2020. godine, imaju opaku konkurenciju u bijelim varijantama. Sparite ih s oversized džemperom ili košulja-jaknama za cool outfite.

5. Gležnjače četvrtastog vrha

Čizme s kockastim vrhom dolaze izravno s kraja 90-ih i početka 2000-ih, a ovaj pomalo zaboravljeni trend izgleda itekako elegantno ako ih sparimo s trapericama ravnih nogavica. Imaju i dodatni plus: izdužuju figuru i noge čine vitkijima. Ideja za ultimativni cool look: nosite ih s trapericama od izblijedjelog jeansa, pamučnim T-shirtom i kožnim balonerom - stajling u kakvom bismo bez puno problema mogli npr. zamisliti cure iz serije 'Prijatelji'.