manje je više

Meghan Markle u senzacionalnoj haljini nadahnutoj tihim luksuzom bila je zvijezda večeri

17.11.2023 u 09:02

  • +11

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: CHELSEA LAUREN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / LISA O'CONNOR / AFP /

Bionic
Reading

Meghan Markle bila je bez sumnje među najzapaženijim uzvanicama događanja 'Power of Women' u organizaciji Varietyja te je ponovno sve očarala svojim stajlingom i to u svojim omiljenim neutralnim tonovima

Vojvotkinja od Sussexa poznata je po svojim elegantnim stajlinzima u kojima plijeni poglede, a na gala večeri Varietyja, održanoj u LA-ju, za svoju je divnu haljinu, jednostavnu, ali jako efektnu, dobila samo brojne komplimente.

Bivša zvijezda serije 'Suits' briljirala je u još jednom nevjerojatnom izdanju, i to upravo u jednoj od svojih omiljenih nijansi - neutralnoj bež - koja komplimentira njezinoj tamnoj kosi i tenu.

Supruga princa Harryja, s kojim ima dvoje djece, Archieja i Lilibet, odlučila se za skupocjenu kreaciju asimetričnog kroja s rasporcima (Proenza Schouler), otkrivši gola ramena.

  • +17
Variety's 2023 Power of Women Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glamurozni look upotpunila je elegantnom zalizanom punđom, kožnom pismo torbicom (Proenza Schouler) te Aquazzurinim štiklama te je dobro raspoložena pozirala na crvenom tepihu, ovoga puta bez supruga.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa na tom događanju nije krila zadovoljstvo poslovnim uspjesima Archewell Productionsa te je istaknula kako je 'stvarno ponosna' na ono što su dosad stvorili, uključujući Netflixovu dokumentarnu seriju 'Harry & Meghan' i njezin podcast 'Archetypes' za Spotify.

Meghan je dodala i kako planiraju 'još uzbudljivih projekata'. 'Jedva čekam da ih objavimo, ali stvarno sam ponosna na ono što stvaramo. I moj suprug to voli, što je stvarno zabavno', rekla je lijepa 42-godišnjakinja.

Osim Meghan, gala večeru nisu propustile ni Margot Robbie, Billie Eilish, Carey Mulligan, Leonardo DiCaprio, Oprah Winfrey, Dua Lipa i dr.