MODNA INSPIRACIJA

Za svaku dob: Evo kako kombinirati ovu meku i toplu tkaninu ako ste iznad 50

24.11.2022 u 14:38

Bionic
Reading

Samt je unazad nekoliko sezona ponovno postao vrlo popularan, a slavne trendseterice ga rado uključuju u svoja modna izdanja

Ova meka i topla tkanina prepoznatljivog izgleda bila je iznimno popularna u 70-ima i 80-ima i donedavno smo je viđali uglavnom na klincima ili umirovljenicima, no ponovno je must have.

Na krilima retro vala, rebrasta tkanina, savršena za jesen i zimu, nikad nije izgledala više cool.

Ako niste sigurni kako je nositi i ako se pribojavate da će vam dodati godine, omiljena španjolska pedeset plus modna ikona ima genijalnu ideju za stiliziranje koja će vas oduševiti.

Carmen Gimeno puno je puta pokazala da se dobar stil s godinama samo nadograđuje te za svaki stajling dobiva pregršt pohvala.

  • +22
Jakne i kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Sjedokosa zaljubljenica u modu iz Bilbaa ponovno je za svoj look dobila samo pohvale dokazujući da komadi od samta, ako se dobro kombiniraju, ne dodaju godine.

Carmen je sivi top vješto spojila s udobnim hlačama od svijetlog samta i upečatljivim kaputom sitnog kariranog uzorka u tonovima smeđe te je uspješno stvorila izgled koji briše godine u trenu.

Fantastične sive visoke tenisice s potpisom španjolskog brenda Yuccs s Mallorce i šilterica savršeno su se uklopili u ovaj stajling za koji je pedeset plus ikona zaslužila samo najbolje ocjene.