VJERNA SVOM STILU

Za susret s Angelom Merkel: Brigitte Macron istaknula noge u omiljenom modelu haljine

21.08.2020 u 10:45

Bionic
Reading

Nakon ljetnog odmora na Azurnoj obali i obilježavanja 76. obljetnice savezničkih iskrcavanja u Provansu tijekom Drugog svjetskog rata francuski predsjednički par Macron u svojoj ljetnoj rezidenciji imao je priliku ugostiti njemačku kancelarku Angelu Merkel

U društvu 25 godine mlađeg supruga, predsjednika Emmanuela Macrona, prva dama Francuske u ljetnoj rezidenciji Fort Bergancon dočekala je 66-godišnju njemačku kancelarku Angelu Merkel, a nakon nedavna izdanja u kremastom odijelu i bezvremenskim espadrilama, ovoga puta uskočila je u omiljenu kombinaciju u znaku haljine A-kroja i modela salonki identične nijanse.

Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Christophe SIMON / AFP / Profimedia

Njezinu haljinu kojom je, uz potporu salonki sa stiletto potpeticom, uspjela naglasiti noge i ovoga puta potpisuje njezin omiljeni brend – luksuzna francuska kuća Louis Vuitton.

S detaljima poput crnih gumba na području struka, spomenuta kreacija strogog kroja također se isticala bež bojom, kojoj u nadolazećoj sezoni jesen-zima brojni prognoziraju veliku popularnost na modnoj sceni, kao što je bio slučaj s prošlogodišnjom.