ŠTO LI TO PIŠE?

Za ovu tetovažu najpoznatije manekenke kriv je alkohol, a ima još jednu koju nitko ne može vidjeti

18.03.2018 u 10:11

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice Kendall Jenner sakriva nešto što nije za svačije oči. Iza donje usne ima minijaturnu tetovažu, a jednu, koju nitko nikada neće moći vidjeti, na tijelo je dala nacrtati bijelom tintom

Kendall Jenner je jednom prilikom direktno kazala kako o ljubavnom životu ne namjerava razglabati u javnosti i pred medijima te kako je poučena iskustvom svojih starijih sestara i njihovih propalih brakova i veza naučila da neke stvari ipak treba zadržati za sebe.

Izgleda da se isto ne odnosi i na sakrivene tetovaže, a dvije je razotkrila na svom nedavnom gostovanju kod Ellen De Generes.

Iza donje usne Kendall Jenner naime ima minijaturnu tetovažu, riječ 'meow'. Kako sama kaže, za nastanak ove tetovaže krivi alkohol, a riječ 'meow' je odabrala jer joj je upravo ovaj mačji mijauk u datom trenutku prvi pao na pamet.

Na prstima desne ruke Kendall Jenner ima i tetovažu srca i točkice, no obje nisu vidljive jer su nacrtane bijelom tintom.

Pogledajte tetovaže Kendell Jenner.

  • +11
Kendall Jenner u emisiji The Ellen Show pokazala skrivenu tetovažu Izvor: Profimedia/Ferrari Press Agency / Autor: N.N.

Inače, nakon punih 15 godina mlada pripadnica klana Kardashian, Kendall Jenner, svrgnula je s trona najbolje plaćenog modela na svijetu Gisele Bundchen. Po pisanju Forbesa krajem prošle godine 22-godišnja polusestra Kim Kardashian u zadnjih je 12 mjeseci utržila oko 22 milijuna dolara. Već je zovu kraljicom modnih pista i najtraženija je manekenka na svijetu.